Kinderfeestje?!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een kinderfeestje geven voor al je vriendjes en vriendinnetjes?
Dan ben je bij Hippisch Centrum Boeyenkamp aan het juiste adres!  

Wij bieden verschillende arrangementen voor het geven van een feestje op de manege, bij elk arrangement kunnen wij ook patat, drinken en ijs serveren. Voor gebak bieden wij cake met slagroom en versierselen, zodat iedereen zijn eigen gebakje kan maken!

Een voltige feestje
De kinderen gaan gymnastische oefeningen uitvoeren te paard. Deze oefeningen worden uitgevoerd onder begeleiding van gediplomeerde instructie. Het paard zit aan een lange lijn.

Ponyfeestje
De kinderen gaan ponyrijden in een groepje, meestal wordt 1 pony gedeeld door 2 kinderen. In de regel hebben kinderen die komen voor een kinderfeestje weinig tot geen ervaring met paardrijden.Voor de kinderen is dit een prettige manier om kennis te maken met paardrijden.

Menfeestje
Er wordt een paard voor de wagen gezet en kinderen kunnen om de beurten mennen met een paard. Afhankelijk van het aantal kinderen worden er meerdere paarden aangespannen.De kinderen mennen met de paarden in rijbaan.

Huifkarfeestje
De kinderen kunnen met zijn allen op de huifkar waarbij er rond gereden wordt in de mooie omgeving van Boeyenkamp. Een huifkarrit duurt minimaal 1 uur maar kan ook makkelijk uitgebreid worden, dit gebeurt uiteraard in overleg.

Slaapfeestje
De kinderen overnachten in de unit op het manegeterrein waarbij keuze is uit verschillende activiteiten.

Speurtocht
Bij elke activiteit kan ter aanvulling een speurtocht aangeboden worden op de manege.

Tarieven kinderfeestje