De Camping

Genieten van het prachtige Friese landschap?
De omgeving van Boeyenkamp biedt u al het moois van Friesland. De wateren, het unieke landschap, de rust maar ook de gastvriendelijkheid en gezelligheid. Kortom een unieke ervaring.

U kunt bij ons verblijven in sfeervolle ingerichte unit, in uw eigen tent, caravan of camper. Faciliteiten zoals een douche en wc zijn aanwezig.

Waarom kiest u voor HC Boeyenkamp?

Door onze prachtige ligging (nabij de snelweg, aan het water en midden in het Friese landschap) kunt u volop genieten van uw vakantie. En niet alleen dit, ook kunt u uw paard meebrengen of paarden huren om lekker bij ons te komen paardrijden.


De minicamping
De minicamping van Boeyenkamp is een goede uitvalbasis om de Friese IJsselmeerkust te ontdekken. Een gezellige camping die ideaal is voor mensen die van rust en ruimte houden of juist een combinatie met een actieve paardrijvakantie.

Boeyenkamp ligt midden in de weidegebieden vlakbij het IJsselmeer tussen Makkum en de Afsluitdijk, nabij het dorpje Cornwerd. Achter de IJsselmeerdijk is een prachtig natuurgebied (Makkumerwaard) waar rust en stilte heerst. Makkum is van oorsprong een vissersplaats waar het zomers een gezellige drukte is door de vele watersporters. Het aardewerk museum, het oude centrum en de vissershaven geven het dorp Makkum charme.

Op het strand van Makkum vindt u een moderne boulevard met boetiekjes en horeca, welke direct aan het mooie zandstrand liggen. Het IJsselmeer is hier ondiep en dus ideaal voor (kite)surfers. Vanaf dit strand heeft u uitzicht op Kornwerderzand met de sluizen en het Kazemattenmuseum. Deze zijn zeker een bezoek waard. Verder vinden we in de directe omgeving de oude Hanzestad Bolsward met historisch stadscentrum en de havenstad Harlingen waar de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken.

Wilt u ook graag genieten van de rust en de prachtige omgeving van Boeyenkamp?

Neem dan gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Klik hier voor de tarievenlijst

Reserveren? Klik hier

Volg ons op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief