NorthWest-Kiteboarding

NorthWest Kiteboarding zit gevestigd in het noordwesten van Nederland. De noordwestenwind is favoriet op onze home-spots:11990388_892264520840802_6019842345704149062_n Makkum en Kornwerderzand, gelegen aan de Friese IJsselmeerkust. Door het ondiepe water kan jij als beginnend kitesurfer hier zeer snel progressie boeken. Daarmee behoren deze spots tot de beste en rustigste kitesurf(les)locaties van Nederland, zo niet van Europa.

Wij zijn een door de VDWS-international en Watersportverbond (voorheen KNWV) erkende kitesurfschool en hebben meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van kitesurfen en de daarbij behorende leer-concepten. Onze goed opgeleide en gediplomeerde kitesurfinstructeurs verzorgen het gehele jaar door kitesurflessen aan particulieren, bedrijven en organisaties. Daarbij staat persoonlijke begeleiding, kwaliteit en veiligheid voorop. Tevens zijn wij test- en verhuurcenter voor North Kiteboarding en kun je bij ons terecht voor vakbekwame reparaties van kites, kite- windsurf- en SUP-boards.

Marcus en zijn team verwelkomen je graag bij NorthWest Kiteboarding, zodat jij samen met ons deze fascinerende sport optimaal kunt beleven!

Volg ons op Facebook
Aanmelden nieuwsbrief