Inschrijven F-proeven

Yes! Ze komen er weer aan: de F-proeven!

De aankomende maanden organiseren wij weer proevendagen voor alle niveau’s en leeftijden. Inschrijven kan in de kantine op de manege.

Let op ! In de kantine liggen informatie briefjes waar alle informatie staat wat je moet weten om je voor te bereiden voor de proevendag. Bij de even proef nummers (F2, F4, F6 etc.) zit ook theorie! Hiervoor heb je het boek ‘Leer paardrijden met plezier‘ nodig. Deze is bij ons te verkrijgen. 

Vanaf F4 is het ook mogelijk om je op te geven voor de vaardigheid proeven VA1 en VA2. Dit zijn proeven die je voorbereiden op het springen. Zo moet je over balkjes draven, slalommen, de verlichte zit laten zien en een klein sprongetje maken. Je instructeur kan je hier alles over vertellen 😉

Je kan kiezen uit de data:

Data

  • zondag 30 oktober
  • zondag 6 november
  • zaterdag 12 november
  • zondag 27 november

Mocht je gezakt zijn dan is op dinsdag 27 december een inhaaldag. 
Op woensdag 28 december hebben we Bixie proeven. 

Succes!