Boeyenkamp, hét hippisch sportloket van de regio Súdwest Fryslân!

KNHS Startkaart?
Zie de nieuwe tarieven bij HSB per 01-01-2016!
Let op: wil je een startkaart aanvragen, overstappen of zaken wijzigen?
01-12-2015 is een belangrijke datum als je iets wilt wijzigen!

Hierbij het nieuwe aanbod via het Hippisch Sportloket Boeyenkamp!

KNHS wedstrijdsport per 2016
Het zal velen van jullie niet zijn ontgaan dat erkende FNRS ruitersportcentra per 1 januari 2016 dezelfde mogelijkheden krijgen als KNHS verenigingen binnen de KNHS. En terecht natuurlijk! Wij leiden immers al jaren lang ruiters op van starter tot wedstrijdruiter. De ruiter begint zijn carrière met het FNRS Ruiterpaspoort (inclusief lidmaatschap KNHS) en kan dan diverse opleidingen volgen en wedstrijden rijden bij de hippische accommodatie. Tot op heden moest diezelfde ruiter vervolgens opeens lid worden van een andere vereniging om de overstap te maken naar KNHS wedstrijden. Wedstrijden die zoals ook bij HC Boeyenkamp overigens al jarenlang zonder tussenkomst van een vereniging werden georganiseerd.

KNHS creëert mogelijkheden voor de FNRS ruitersportcentra

Gelukkig is de KNHS tot het inzicht gekomen dat ruitersportcentra ervoor zorgen dat op langere termijn de wedstrijdsport via de nieuwe beginnende ruiters blijft bestaan. Investeren in kwaliteit en veiligheid is voor veel verenigingen niet aan de orde, maar voor ondernemers een vereiste om te overleven. Ook de vrijwilligersmarkt begint steeds kleiner te worden, waardoor de sport in het algemeen steeds meer afhankelijk wordt van hippische bedrijven.

Boeyenkamp, hét hippisch sportloket van de regio Súdwest Fryslân!
Vanaf vandaag kunnen alle ruiters uit Cornwerd-Makkum en ver daar buiten zich aansluiten bij hét Hippisch Sportloket Boeyenkamp. Lid worden van een vereniging is dus niet meer nodig, geen dure contributie, geen verplichte lessen, geen verplichte bardiensten. Via het Hippisch Sportloket Boeyenkamp kun je naast de startkaart van de KNHS, ook tegen gereduceerde tarieven deelnemen aan allerlei clinic’s, lessen, gebruik van de binnen- en buitenrijbanen en diverse andere leuke activiteiten van Boeyenkamp. Zie het als een soort toegangsbewijs tot de prachtige paardensport in het algemeen en dé Hippische Sport bij Boeyenkamp in het bijzonder! Alleen nog betalen voor dat wat je gebruikt, niet meer voor de rest. Hippisch Sportloket Boeyenkamp, het serviceloket voor de paardensporters in de regio!

Wat moet je doen om je aan te sluiten bij HSB?
Wil je een startkaart aanvragen om verder de wedstrijdsport in te gaan bij de KNHS? Of ben je nu nog ergens anders administratief lid en wil je overstappen of overstappen van jouw huidige vereniging naar HSB? Bij ons als gecertificeerd en door de FNRS erkend hippisch sport centrum kun je direct een KNHS startkaart aanvragen en profiteren van vele HSB voordelen.

Voordelen Hippisch Sportloket Boeyenkamp:

 • voordelig en snel KNHS startpassen aanvragen
 • deelnemen aan KNHS wedstrijden
 • selecteren voor kampioenschappen KNHS regio Friesland
 • voordelig gebruik maken van de binnen- en buitenrijbaan
 • voordelig deelnemen aan clinics etc.
 • voordelig deelnemen aan Boeyenkamp’s groep- en privélessen
 • en nog veel meer ……

Voorbeeld vaste kosten per 1 januari 2016 wedstrijden paard:

 • Aansluiting bij HSB € 29,95
 • Kringafdracht € 8,00
 • Persoonlijk lidmaatschap KNHS via HSB aan te vragen € 20,00
 • KNHS Startpas aan te vragen via HSB € 108,00

Vragen of meer…
Volg de berichten via facebook of via Mijn KNHS of even bellen met HC Boeyenkamp 0515-231315, boeyenkamp@hetnet.nl.