Nieuws

Ruiters, dressuur en springen, menners en voltigeurs ….. Een spannend bericht!

Twee bedrijven die gaan samenwerken, manege Corinne Huizinga en Hippisch Centrum Boeyenkamp. HC Boeyenkamp te Cornwerd, moest door het vertrek van Swaen Brink op zoek naar dezelfde kwalitatieve vervanging om het manege bedrijf te kunnen voortzetten en met enthousiasme aan de slag te gaan met de nieuwste plannen. Corinne Huizinga van manege Huizinga te Harlingen was al heel lang op zoek naar een plek waar zij de ruimte kan krijgen om haar manegeactiviteiten uit te breiden. In het voorjaar heeft PPHO, Professioneel Platform Hippische Ondernemers, ons samen gebracht en de klik was er meteen, hetgeen uitermate belangrijk is. Veel is gesproken over de cultuur in de stal, voel jij je prettig waar je komt rijden, als het niet zo goed gaat met rijden wordt er dan goed naar je geluisterd? Kan de instructie al die verschillende ruiters, beginners en gevorderd elk op hun eigen niveau begeleiden? Allemaal vragen waar we heel goed en uitvoerig over hebben gesproken.

Na al deze gesprekken is besloten: Wij gaan er voor!

Wat gaat er gebeuren …. Maandag 2 oktober gaan de lessen van Corinne van start op HC Boeyenkamp, Sotterumerdijk 15 te Cornwerd. Boeyenkamp gaat eerst ook gewoon door met haar eigen lessen en volgens het draaiboek worden de lessen langzamerhand samen gevoegd, als ook de paarden. Er zal kritisch naar het paardenbestand worden gekeken om dit goed aan te laten sluiten bij elk type ruiter. Dan het team, de meeste voor jullie vertrouwde instructeurs zijn er bij. Deze maand september zal met het team gekeken worden hoe we de lessen zo kunnen indelen dat iedereen zich happy voelt. Boeyenkamp wordt Boeyenkamp met Corinne Huizinga! Corinne krijgt alle ruimte om haar kennis en kunde te delen, met dezelfde mensen en paarden, dezelfde FNRS werkwijze en met veel enthousiasme! Familie van Dijk blijft zich bezig houden met de landerijen, gebouwen en terreinen en krijgt zo meer tijd en ruimte hier mooie plannen mee te ontwikkelen in het buitengebied, o.a. camping en het buiten rijden. Heb je vragen?! Schroom niet om deze aan team Boeyenkamp of Corinne te stellen!

Hartelijke groet van Corinne Huizinga en Maaike van Dijk

klik www.corinnehuizinga.nl en www.boeyenkamp.nl om naar websites te gaan

Zondag 1 oktober 2017 is iedereen welkom tussen 15.00 en 17.30 uur. Nog niet eerder geweest …dan nu gewoon doen, ruimte voor vragen en kennis maken met elkaar, met een gratis consumptie en wat lekkers er bij!